Home > Bestanden > mrtMngr.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mrtMngr fout

MrtMngr.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mrtMngr.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mrtMngr.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Rate Sensing Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mrtMngr.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MrtMngr.EXE bestandsinfo

Het proces Rate Sensing Manager hoort bij de software Rate Sensing Manager van Marimba (www.marimba.com)..

Omschrijving: mrtMngr.EXE is onderdeel van de Marimba configuratie management software van BMC. Configuratie Management Software wordt door ondernemingen gebruikt om to hun hardware en software bezit te managen. Als je computer niet onderdeel van een bedrijfsnetwerk is, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mrtMngr.EXE niet nodig. Bestand mrtMngr.EXE bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,024 bytes (52% van alle voorkomende bestanden) of 65,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mrtmngr.exe.html 
Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. MrtMngr.EXE is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mrtMngr.EXE, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het mrtMngr.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mrtMngr.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

mrtMngr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.