Home > Bestanden > msa.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msa fout

Msa.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msa.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msa.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update msa.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msa.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msa.exe bestandsinfo

Het bestand zelf geeft weinig informatie over haar ontwikkelaar. Echter, hier zijn wat tips over msa.exe.

Omschrijving: msa.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Msa.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 136,704 bytes (5% van alle voorkomende bestanden), 147,456 bytes en nog 96 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msa.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Bestand msa.exe is geen Windows systeembestand. Msa.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msa.exe. Controleer daarom het msa.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over msa.exe, deel je kennis dan en help anderen.

msa scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.