Home > Bestanden > MSASCui.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MSASCui fout

MSASCui.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MSASCui.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MSASCui.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Defender User Interface. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MSASCui.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MSASCui.exe bestandsinfo

Het proces Windows Defender User Interface of User Interface hoort bij de software Windows Defender of Microsoft Windows of Microsoft Windows Operating System of Legacy utilities for WebPlus (versie 10) of Verizon Media Manager van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: MSASCui.exe is belangkrijg voor Windows. Bestand MSASCui.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 866,584 bytes (49% van alle voorkomende bestanden), 1,006,264 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msascui.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het programma heeft een zichtbaar venster. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

  • Als MSASCui.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 188,928 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 183,808 bytes, 123,765 bytes, 158,208 bytes of 187,904 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. MSASCui.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MSASCui.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MSASCui.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MSASCui.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MSASCui scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.