Home > Bestanden > mscordbi.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mscordbi fout

Mscordbi.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mscordbi.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mscordbi.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mscordbi.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mscordbi.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mscordbi.dll bestandsinfo

Het proces Microsoft .NET Runtime Debugging Services of Microsoft .NET Framework (versie 1.1) hoort bij de software Microsoft .NET Framework (versie 2.0 Service Pack) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft mscordbi.dll niet nodig. Bestand mscordbi.dll bevindt zich in een submap van C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 308,224 bytes (64% van alle voorkomende bestanden), 288,768 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mscordbi.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. Mscordbi.dll kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mscordbi.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mscordbi.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
135 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mscordbi.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mscordbi scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.