Home > Bestanden > mscoree.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mscoree fout

Mscoree.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mscoree.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mscoree.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft .NET Runtime Execution Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mscoree.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mscoree.dll bestandsinfo

Het proces Microsoft .NET Runtime Execution Engine hoort bij de software Microsoft .NET Framework (versie 4 Client Profile, 4 Client, 4) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: mscoree.dll is onderdeel van het .NET Application Framework van Microsoft. Als je een toepassing gebruikt die gebruik maakt van .NET, dan moet je dit bestand niet beëindigen of verwijderen. Als je dat wel doet, dan zal de toepassing niet langer meer correct kunnen functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mscoree.dll niet nodig. Bestand mscoree.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 271,360 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 297,808 bytes en nog 6 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mscoree.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 9566395F-43D2-4c64-B525-B501FFA276E2 of D5233FCD-D258-4903-89B8-FB1568E7413D of nog 51 varianten. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand mscoree.dll is geen Windows kernbestand. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mscoree.dll. Controleer daarom het mscoree.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mscoree.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mscoree scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.