Home > Bestanden > mscorsvw.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mscorsvw fout

Mscorsvw.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mscorsvw.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mscorsvw.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update .NET Runtime Optimization Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mscorsvw.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mscorsvw.exe bestandsinfo

Het proces .NET Runtime Optimization Service (versie v2.0.50727_X86) of Microsoft .NET Framework (versie 4 Client Profile) hoort bij de software Microsoft .NET Framework (versie 4 Client Profile, 4, 4 Client) of Microsoft .NET Framework NGEN van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: mscorsvw.exe is onderdeel van de .NET programmeertaal van Microsoft. Dit bestand wordt gebruikt door programma’s die gebruik maken van .NET. Als je geen programma’s hebt die gebruik maken van .NET, kun je dit proces veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft mscorsvw.exe niet nodig. Bestand mscorsvw.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 69,632 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 70,144 bytes en nog 13 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mscorsvw.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Mscorsvw.exe is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 29% gevaarlijk.

Als mscorsvw.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Programma is niet zichtbaar. Mscorsvw.exe is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mscorsvw.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mscorsvw.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mscorsvw.exe, deel je kennis dan en help anderen.

mscorsvw scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.