Home > Bestanden > msctfime.ime Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msctfime fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msctfime.ime een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msctfime.ime gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Microsoft Text Frame Work Service IME. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msctfime.ime voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msctfime.ime bestandsinfo

Het proces Microsoft Text Frame Work Service IME hoort bij de software Microsoft Windows Operating System van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: msctfime.ime is de Microsoft Text Framework Service en biedt extra functionaliteit aan talrijke op Windows gebaseerde toepassingen. Het beëindigen of verwijderen van dit programma zal er toe leiden dat deze toepassingen niet langer correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft msctfime.ime niet nodig. Msctfime.ime bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 177,152 bytes (99% van alle voorkomende bestanden) of 162,304 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/msctfime.ime.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msctfime.ime, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het msctfime.ime proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msctfime.ime, deel je kennis dan en help anderen.

msctfime scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.