Home > Bestanden > msdtc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msdtc fout

Msdtc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msdtc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msdtc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MS DTC console program. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msdtc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msdtc.exe bestandsinfo

Het proces MS DTC console program of Microsoft Distributed Transaction Coordinator Service of MS-DTCconsole-Programm of Registery Server

hoort bij de software Microsoft Distributed Transaction Coordinator of Microsoft Windows Operating System of Distributed Transaction Coordinator of Outerinfo of AcroRdWin of USOL.com Accelerator of RegSrv of Betriebssystem Microsoft Windows

van Microsoft (www.microsoft.com) of MS of Microsoft Coperation..

Omschrijving: De Microsoft Distributed Transaction Coordinator is een component van de nieuwere versies van Microsoft Windows (NT en later), dat als taak heeft het beheren van transacties tussen een groot scala aan bronnen. Deze bronnen kunnen bestandssystemen zijn, berichtenrijen, database systemen en nog veel meer. Dit proces is vaak geïnstalleerd als onderdeel van toepassingen die het .Net platform gebruiken.

Gedetailleerde Analyse: msdtc.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Msdtc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 6,144 bytes (90% van alle voorkomende bestanden), 105,984 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msdtc.exe.html 
Bestand msdtc.exe is een Windows kernsysteembestand. Het programma is niet zichtbaar. Msdtc.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als msdtc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 72,704 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Bestand msdtc.exe is geen Windows kernbestand. Msdtc.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als msdtc.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,884,160 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het bestand is geen Windows systeembestand. Msdtc.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en andere programma's manipuleren.
  • Als msdtc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk. Bestandsformaat is 466,944 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msdtc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het msdtc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
60 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msdtc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

msdtc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.