Home > Bestanden > mshexthk.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus mshexthk te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen mshexthk.dll als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de mshexthk.dll worm

Hints om mshexthk.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update mshexthk.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mshexthk.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mshexthk.dll bestandsinfo

Het bestand bevat geen informatie over de productnaam of de rechthebbende. In Windows Taakbeheer wordt het slechts weergegeven als mshexthk.dll.

Omschrijving: mshexthk.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Mshexthk.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 61,440 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mshexthk.dll.html 
Dit is een speciaal .dll bestand (Dynamic Link Library), dat automatisch start als programma's worden gelanceerd. Daardoor kan het het opstarten van al je programma's monitoren en manipuleren. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het monitors het opstarten van programma's. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het mshexthk.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over mshexthk.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mshexthk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.