Home > Bestanden > msiexec.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msiexec fout

Msiexec.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msiexec.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msiexec.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows installer. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msiexec.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msiexec.exe bestandsinfo

Het proces Windows installer of Windows® Installer hoort bij de software Windows Installer - Unicode of prjTRCrack van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit is het Windows Installer programma van Microsoft, dat productinstallatiebestanden in MSI formaat verwerkt. Het verschijnt gewoonlijk alleen door dubbelklikken op een MSI bestand (of het automatisch uitvoeren daarvan als onderdeel van een installatieproces). Beëindig dit proces niet, als het aanwezig is, omdat je dan de kans loopt een installatie in uitvoering in de war te schoppen.

Gedetailleerde Analyse: msiexec.exe is belangkrijg voor Windows. Msiexec.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 78,848 bytes (73% van alle voorkomende bestanden), 73,216 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msiexec.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Msiexec.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk.

  • Als msiexec.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 73,216 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 24,576 bytes, 90,112 bytes of 128,000 bytes. Programma is niet zichtbaar. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Msiexec.exe is geen Windows kernbestand. Msiexec.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als msiexec.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 47,616 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows kernbestand.
  • Als msiexec.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 142,848 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msiexec.exe. Controleer daarom het msiexec.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msiexec.exe, deel je kennis dan en help anderen.

msiexec scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.