Home > Bestanden > MSKAgent.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus MSKAgent te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen MSKAgent.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de MSKAgent.exe worm

Hints om MSKAgent.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MSKAgent.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MSKAgent.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MSKAgent.exe bestandsinfo

Het proces McAfee SpamKiller Agent Interface module of McAfee SpamKiller MskAgent Application hoort bij de software McAfee SpamKiller of McAfee Virtual Technician van McAfee (www.mcafee.com) of Networks Associates Technology (nai.com)..

Omschrijving: MSKAgent.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. MSKAgent.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\McAfee\spamkiller\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 110,592 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 98,304 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/mskagent.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows kernbestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het MSKAgent.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MSKAgent.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MSKAgent scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.