Home > Bestanden > mskapbho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een mskapbho fout

Mskapbho.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of mskapbho.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om mskapbho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update McAfee Anti-Phishing Filter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat mskapbho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Mskapbho.dll bestandsinfo

Het proces McAfee Anti-Phishing Filter hoort bij de software McAfee Anti-Spam of McAfee SecurityCenter of McAfee Internet Security Suite of McAfee Internet Security of McAfee Total Protection of McAfee Virtual Technician van McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: Windows heeft mskapbho.dll niet nodig. Mskapbho.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 246,800 bytes (43% van alle voorkomende bestanden), 238,056 bytes, 245,272 bytes, 247,312 bytes of 246,088 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mskapbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 27B4851A-3207-45A2-B947-BE8AFE6163AB. Programma is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Mskapbho.dll is digitaal gesigneerd. Bestand mskapbho.dll is geen Windows kernbestand. Mskapbho.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als mskapbho.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het mskapbho.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over mskapbho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

mskapbho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.