Home > Bestanden > MsMpEng.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MsMpEng fout

MsMpEng.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MsMpEng.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MsMpEng.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Antimalware Service Executable. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MsMpEng.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MsMpEng.exe bestandsinfo

Het proces Antimalware Service Executable of Service Executable of AntiMalware Service Executable of Microsoft Antimalware hoort bij de software Microsoft Malware Protection of Windows Defender of Microsoft Security Essentials of Microsoft Windows Operating System of Microsoft Antimalware Service of Microsoft Antimalware of Microsoft Antimalware Package of Microsoft Security Essentials Prerelease van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: MsMpEng.exe is het kernproces van Windows Defender, het antispyware gereedschap van Microsoft. Het scant gedownloade bestanden op spyware en als er verdachte elementen worden gevonden, kan het deze in quarantaine plaatsen of verwijderen. Het probeert ook actief infecties met spyware te voorkomen door het systeem te doorzoeken naar bekende wormen en trojans. Door dit proces te beëindigen wordt de beveiliging van het systeem aangetast. Als er een ander antispyware product wordt gebruikt, deactiveer dan Windows Defender.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft MsMpEng.exe niet nodig. MsMpEng.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 13,592 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 11,736 bytes en nog 26 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msmpeng.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. MsMpEng.exe is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MsMpEng.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MsMpEng.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

het is onderdeel van defender (nadere informatie)
depcdokter
Samenvatting: Gemiddelde gebruikers beoordeling van MsMpEng.exe: gebaseerd op 1 stem met 1 review.
58 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het als niet gevaarlijk beoordeeld.
Als je meer weet over MsMpEng.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MsMpEng scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.