Home > Bestanden > msmsgs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msmsgs fout

Msmsgs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msmsgs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msmsgs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Messenger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msmsgs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msmsgs.exe bestandsinfo

Het proces Windows Messenger of Messenger of Messenger Client of strch hoort bij de software Messenger of NVIDIA ForceWare Network of MSN Add-in for Windows of MSEssentials of Verizon Media Manager of Accubid Security van Microsoft (www.microsoft.com) of ProIntel..

Omschrijving: Dit programma is het proces voor het Microsoft MSN Messenger programma, een van de verschillende gemeenschappelijke instant messaging systemen die worden gebruikt op de PC. Het is standaard ingeschakeld op vele PC's, maar kan worden uitgeschakeld als u geen gebruik maakt van MSN Messenger. Pas op voor verkeerd gespelde varianten van msmsgs.exe want deze zijn vaak malware in vermomming.

Gedetailleerde Analyse: msmsgs.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Msmsgs.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - mostly C:\Program Files\Messenger\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,694,208 bytes (57% van alle voorkomende bestanden), 1,695,232 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msmsgs.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. Msmsgs.exe is een betrouwbaar Microsoftbestand. Msmsgs.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten?

  • Als msmsgs.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk. Bestandsformaat is 215,456 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 215,552 bytes en nog 9 varianten. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders). Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Msmsgs.exe kan toepassingen monitoren, onthoud inputs en andere programma's manipuleren.
  • Als msmsgs.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 53,550 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het proces is niet zichtbaar. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, DEFAULT\Run, MACHINE\RunServices, MACHINE\User Shell Folders). Bestand msmsgs.exe is geen Windows systeembestand. Msmsgs.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als msmsgs.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 215,456 bytes.
  • Als msmsgs.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 153,321 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msmsgs.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het msmsgs.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
74 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msmsgs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

msmsgs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.