Home > Bestanden > MSN.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MSN fout

MSN.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MSN.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MSN.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NTDMServices. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MSN.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MSN.exe bestandsinfo

Het proces NTDMServices of IPGateway of Intell Photo Services hoort bij de software Microsoft® MSN® Communications System of msncom of CamProServer of NTDMServices van Microsoft (www.microsoft.com) of www.msn.com of ProlientGateway of NTDMServices of ProServer..

Omschrijving: Windows heeft MSN.exe niet nodig. MSN.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 98,816 bytes (86% van alle voorkomende bestanden), 90,112 bytes of 81,920 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/msn.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het proces is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

  • Als MSN.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 141,824 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 139,264 bytes of 14,848 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Het is geen Windows kernbestand. MSN.exe kan zichzelf verbergen.
  • Als MSN.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 110,592 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 122,880 bytes. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Bestand MSN.exe is geen Windows kernbestand. MSN.exe kan onthoud inputs, zichzelf verbergen en toepassingen monitoren.
  • Als MSN.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 207,297 bytes.
  • Als MSN.exe wordt gevonden in C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 162,304 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MSN.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MSN.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MSN.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MSN scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.