Home > Bestanden > msnmsgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msnmsgr fout

Msnmsgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msnmsgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msnmsgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Live Messenger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msnmsgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msnmsgr.exe bestandsinfo

Het proces Windows Live Messenger of Messenger of MSN Messenger of Generic Host Process for Win32 Services of Logical Disk Manager Provider hoort bij de software Windows Live Messenger of Messenger of Windows Live Essentials of MSN Messenger of Microsoft Windows Operating System of MEC Office Templates van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit is het primaire, kern onderdeel van het MSN Messenger instant messaging programma van Microsoft. Het biedt onmiddellijke communicatiemogelijkheden aan miljoenen gebruikers, evenals een aantal extra functies. Het verwijderen van dit proces zal uiteraard de werking MSN Messenger uitschakelen. Als u niet wilt dat dit automatisch gebeurt, is het het best om het programma te verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft msnmsgr.exe niet nodig. Bestand msnmsgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (mostly C:\Program Files\MSN Messenger\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,674,352 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 5,724,184 bytes en nog 24 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msnmsgr.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Bestand msnmsgr.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run, RunOnce, MACHINE\RunServices). Msnmsgr.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 14% gevaarlijk.

  • Als msnmsgr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 93% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,269,908 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 708,608 bytes of 68,992 bytes. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, DEFAULT\Run, MACHINE\Run, RunOnce, MACHINE\RunServices). De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Msnmsgr.exe is geen Windows systeemcomponent. Msnmsgr.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren, onthoud inputs en andere programma's manipuleren.
  • Als msnmsgr.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 389,120 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 1,296,896 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Msnmsgr.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als msnmsgr.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 56,000 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msnmsgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het msnmsgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msnmsgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

msnmsgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.