Home > Bestanden > msntb.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een msntb fout

Msntb.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of msntb.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om msntb.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Windows Live Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat msntb.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Msntb.dll bestandsinfo

Het proces Windows Live Toolbar for Internet Explorer of MSN Toolbar extension of MSN Search Toolbar extension hoort bij de software Windows Live Toolbar of MSN Toolbar of MSN Search Toolbar of ninemsn Toolbar of xtramsn Toolbar of MSN Toolbar extension of Barra de Ferramentas MSN of MSN Toolbar(01.02.3000.1001) van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Deze dynamic link library file is een Browser Help Object (BHO) dat voor een werkbalk in Internet Explorer zorgt die het MSN Messenger instant messaging programma ondersteunt. Als u de werkbalk gebruikt, kunt u deze laten draaien, anders kan dit proces worden beëindigd, maar dit kan de werking van MSN Messenger zelf beinvloeden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft msntb.dll niet nodig. Bestand msntb.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (e.g. C:\Program Files\MSN Apps\MSN Toolbar\01.02.3000.1001\en-us\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 546,320 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 282,624 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/msntb.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is BDBD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0 of 49E0E0F0-5C30-11D4-945D-000000000000. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Bestand msntb.dll is geen Windows systeemcomponent. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Msntb.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

Als msntb.dll wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 81% gevaarlijk. Bestandsformaat is 142,848 bytes. Bestand msntb.dll is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als msntb.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het msntb.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
91 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over msntb.dll, deel je kennis dan en help anderen.

msntb scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.