Home > Bestanden > MsPMSPSv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MsPMSPSv fout

MsPMSPSv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MsPMSPSv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MsPMSPSv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update WMDM PMSP Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MsPMSPSv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MsPMSPSv.exe bestandsinfo

Het proces WMDM PMSP Service hoort bij de software Microsoft® DRM of WMDM PMSP Service of WMDM PMSP Service, WMDM PMSP Service van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Dit programma is normaal onderdeel van Windows Media Player, en maakt deel uit van het Microsoft digital rights management system (DRM). Het implementeert Microsoft's Windows Media Device Manager (WMDM) Pre-Message Protocol Security Service (PMSP), en zorgt ervoor dat Windows Media Player de Secure Digital Music Initiative (SDMI) protocol voor auteursrechtelijk beschermde media ondersteunt. Het kan worden uitgeschakeld, maar dit kan problemen veroorzaken met DRM beveiligde media.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft MsPMSPSv.exe niet nodig. Bestand MsPMSPSv.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 53,520 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 53,248 bytes, 57,344 bytes of 98,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mspmspsv.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand MsPMSPSv.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MsPMSPSv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het MsPMSPSv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
211 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MsPMSPSv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MsPMSPSv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.