Home > Bestanden > MSSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MSSvc fout

MSSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MSSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MSSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Virtual Disk Service Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MSSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MSSvc.exe bestandsinfo

Het proces Virtual Disk Service Manager hoort bij de software Samsung SecretZone van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft MSSvc.exe niet nodig. MSSvc.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows of in een submap van C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,142,720 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,462,272 bytes, 2,160,128 bytes of 1,474,560 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/mssvc.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. MSSvc.exe kan zichzelf verbergen, onthoud inputs en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 90% gevaarlijk.

  • Als MSSvc.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 56% gevaarlijk. Bestandsformaat is 114,688 bytes (87% van alle voorkomende bestanden) of 102,400 bytes. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeemcomponent.
    In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van MSSvc.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Clarussoft zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Samsung SecretZone).
  • Als MSSvc.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 75% gevaarlijk. Bestandsformaat is 418,304 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 40,960 bytes of 423,928 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, MACHINE\RunServices). Het bestand is geen Windows systeemcomponent. De toepassing is niet zichtbaar. MSSvc.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MSSvc.exe. Controleer daarom het MSSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MSSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MSSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.