Home > Bestanden > MySpaceIM.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een MySpaceIM fout

MySpaceIM.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of MySpaceIM.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om MySpaceIM.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MySpace Instant Messenger. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat MySpaceIM.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

MySpaceIM.exe bestandsinfo

Het proces MySpace Instant Messenger hoort bij de software MySpaceIM of MySpace Instant Messenger van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft MySpaceIM.exe niet nodig. Bestand MySpaceIM.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,562,368 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 8,699,904 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/myspaceim.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. MySpaceIM.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: DEFAULT\Run, Run). MySpaceIM.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en verbind met Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Als MySpaceIM.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,117,696 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als MySpaceIM.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het MySpaceIM.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
39 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over MySpaceIM.exe, deel je kennis dan en help anderen.

MySpaceIM scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.