Home > Bestanden > naPrdMgr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een naPrdMgr fout

NaPrdMgr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of naPrdMgr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om naPrdMgr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NAI Product Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat naPrdMgr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NaPrdMgr.exe bestandsinfo

Het proces NAI Product Manager hoort bij de software McAfee Common Framework of Crystal (versie 11 Redistributable) of McAfee Agent van Network Associates (nai.com) of McAfee (www.mcafee.com)..

Omschrijving: naPrdMgr.exe implementeert de Network Associates Product Manager, de EPOAgent, die een onderdeel is van het E-Policy Orchestrator (EOB) product van Network Associates. EPO is een suite die meestal gebruikt wordt om systeembeheerders tijd te besparen, terwijl het de veiligheid en beveiliging van gegevens in grote bedrijven waarborgt. Dit proces is nodig om het systeem goed te laten functioneren, en mag dus niet worden beëindigd.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft naPrdMgr.exe niet nodig. NaPrdMgr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ (typically C:\Program Files\NETWORK ASSOCIATES\COMMON FRAMEWORK\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 237,623 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 136,768 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/naprdmgr.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Bestand naPrdMgr.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als naPrdMgr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het naPrdMgr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over naPrdMgr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

naPrdMgr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.