Home > Bestanden > NASvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NASvc fout

NASvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NASvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NASvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NeroUpdate. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NASvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NASvc.exe bestandsinfo

Het proces NeroUpdate hoort bij de software NeroUpdate of Nero Burning ROM (versie 10) of Nero Kwik Media van Nero AG (nero.com)..

Omschrijving: Windows heeft NASvc.exe niet nodig. NASvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 503,080 bytes (39% van alle voorkomende bestanden), 769,432 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nasvc.exe.html 
De toepassing is niet zichtbaar. NASvc.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. NASvc.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NASvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NASvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over NASvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NASvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.