Home > Bestanden > navapsvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een navapsvc fout

Navapsvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of navapsvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om navapsvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Norton AntiVirus Auto-Protect Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat navapsvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Navapsvc.exe bestandsinfo

Het proces Norton AntiVirus Auto-Protect Service hoort bij de software Norton AntiVirus (versie 2003, 2004, 2005, 2006) van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Dit is één van de kernonderdelen van Norton Antivirus. Het biedt automatische bescherming tegen virussen, wormen en andere dreigingen door het actief scannen van programma-activiteiten, om verdacht gedrag te ontdekken en dit tegen te houden voordat er een infectie plaats vindt. Dit proces moet nooit handmatig worden beëindigd, omdat er dan problemen met Norton Antivirus zullen ontstaan. In plaats daarvan kun je in de instellingen van het programma de Auto-Protect functie deactiveren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft navapsvc.exe niet nodig. Navapsvc.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\Program Files\Norton AntiVirus\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 177,264 bytes (21% van alle voorkomende bestanden), 116,336 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/navapsvc.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Navapsvc.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Navapsvc.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als navapsvc.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het navapsvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
72 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over navapsvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

navapsvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.