Home > Bestanden > naveng.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een naveng fout

Naveng.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of naveng.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om naveng.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AV Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat naveng.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Naveng.sys bestandsinfo

Het proces AV Engine hoort bij de software Symantec Antivirus Engine of NAVENG van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: naveng.sys is onderdeel van diverse beveiligingsproducten van Symantec. Dit bestand is een essentieel onderdeel van je antivirus software en moet niet worden beëindigd of verwijderd. Als je dat wel doet, dan is je computer niet langer meer beschermd tegen virussen en andere onbevoegde software.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft naveng.sys niet nodig. Naveng.sys bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 81,232 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 82,256 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/naveng.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Naveng.sys is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Naveng.sys is digitaal gesigneerd. naveng.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

  • Als naveng.sys wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 84,912 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 86,064 bytes en nog 6 varianten. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand naveng.sys is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. naveng.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
  • Als naveng.sys wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 89,936 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 89,104 bytes of 84,912 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Naveng.sys is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows systeemcomponent. naveng.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als naveng.sys. Controleer daarom het naveng.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over naveng.sys, deel je kennis dan en help anderen.

naveng scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.