Home > Bestanden > navex15.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een navex15 fout

Navex15.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of navex15.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om navex15.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update AV Engine. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat navex15.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Navex15.sys bestandsinfo

Het proces AV Engine hoort bij de software Symantec Antivirus Engine of NAVEX15 van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft navex15.sys niet nodig. Navex15.sys bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 865,904 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 895,312 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/navex15.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Bestand navex15.sys is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Navex15.sys is geen Windows kernbestand. navex15.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk.

  • Als navex15.sys wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,323,568 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 1,347,504 bytes en nog 6 varianten. Programma is niet zichtbaar. Navex15.sys is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Navex15.sys is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. navex15.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.
  • Als navex15.sys wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 20% gevaarlijk. Bestandsformaat is 895,312 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 1,323,568 bytes of 876,144 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Navex15.sys is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand navex15.sys is geen Windows kernbestand. navex15.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als navex15.sys. Controleer daarom het navex15.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
73 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over navex15.sys, deel je kennis dan en help anderen.

navex15 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.