Home > Bestanden > NavShExt.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NavShExt fout

NavShExt.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NavShExt.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NavShExt.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Norton AntiVirusNAVShellExt Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NavShExt.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NavShExt.dll bestandsinfo

Het proces Norton AntiVirusNAVShellExt Module of Norton AntiVirus Shell Extension Module of Symantec Shared Component Shell Extension Module hoort bij de software Norton AntiVirus (versie 2004, 2006, 2005, 2002, 2003) of Norton Internet Security (versie 2005) of Symantec Shared Component of Norton SystemWorks (versie 2004) of SPBBC van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: NavShExt.dll is een dynamic link library onderdeel van het Norton Antivirus pakket van Symantec Corportion; het ondersteunt het shell context menu in het programma. Het is een kritisch onderdeel van Norton Antivirus en mag niet worden uitgeschakeld als u gebruik maakt van dit pakket om uw computer te beschermen tegen virussen en andere bedreigingen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NavShExt.dll niet nodig. NavShExt.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - common is C:\Program Files\Norton AntiVirus\ of C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton AntiVirus\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 218,736 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 140,912 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/navshext.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is A8F38D8D-E480-4D52-B7A2-731BB6995FDD of BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872. Programma heeft geen zichtbaar venster. NavShExt.dll is geen Windows systeembestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NavShExt.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NavShExt.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NavShExt.dll, deel je kennis dan en help anderen.

NavShExt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.