Home > Bestanden > NAVShExt.loc Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NAVShExt fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NAVShExt.loc een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NAVShExt.loc gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NAVShExt.loc. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NAVShExt.loc voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NAVShExt.loc bestandsinfo

Het proces NAVShExt.loc hoort bij de software SPBBC 32bit of AppCore of Norton AntiVirus van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft NAVShExt.loc niet nodig. NAVShExt.loc bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 9,376 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 9,328 bytes of 8,040 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/navshext.loc.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. NAVShExt.loc is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand NAVShExt.loc is geen Windows systeemcomponent. NAVShExt.loc lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NAVShExt.loc, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NAVShExt.loc proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NAVShExt.loc, deel je kennis dan en help anderen.

NAVShExt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.