Home > Bestanden > NBKeyScan.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NBKeyScan fout

NBKeyScan.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NBKeyScan.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NBKeyScan.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nero BackItUp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NBKeyScan.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NBKeyScan.exe bestandsinfo

Het proces Nero BackItUp hoort bij de software Nero 8 of Nero 8 Lite of Nero 7 Essentials of Nero 8 Essentials of Alphabet of SecurDisc Viewer van Nero AG (nero.com)..

Omschrijving: Windows heeft NBKeyScan.exe niet nodig. NBKeyScan.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,836,328 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 2,221,352 bytes, 1,828,136 bytes, 2,213,160 bytes of 1,373,480 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nbkeyscan.exe.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. NBKeyScan.exe is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows systeembestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NBKeyScan.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NBKeyScan.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NBKeyScan.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NBKeyScan scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.