Home > Bestanden > NBService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NBService fout

NBService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NBService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NBService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nero BackItUp. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NBService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NBService.exe bestandsinfo

Het proces Nero BackItUp hoort bij de software Nero 8 of Nero StartSmart of Nero 8 Essentials of Nero 8 Trial of Nero BackItUp of Nero 8 Demo of Nero AG of Nero 8 Ultra Edition HD van Nero AG (nero.com)..

Omschrijving: Windows heeft NBService.exe niet nodig. NBService.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 877,864 bytes (29% van alle voorkomende bestanden), 853,288 bytes, 869,672 bytes, 836,904 bytes of 792,112 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nbservice.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. NBService.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand NBService.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows kernbestand. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Als NBService.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk. Bestandsformaat is 935,208 bytes. Programma is niet zichtbaar. Bestand NBService.exe is een bestand met Verisign signatuur. NBService.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Nero StartSmart of Nero AG).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NBService.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NBService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NBService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NBService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.