Home > Bestanden > NCLAUNCH.EXe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NCLAUNCH fout

NCLAUNCH.EXe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NCLAUNCH.EXe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NCLAUNCH.EXe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NCLaunch. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NCLAUNCH.EXe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NCLAUNCH.EXe bestandsinfo

Het proces NCLaunch of Launcher hoort bij de software Northcode NCLaunch of Northern Codeworks NCLaunch of SWF Studio Launcher van Northcode (www.northcode.com) of Northern Codeworks..

Omschrijving: NCLAUNCH.Exe vormt het centrum van de SWF Studio, welke een verbeterde versie van Flash is. Dit is geïnstalleerd als zijnde onderdeel van SWF Studio, maar kan ook gevonden worden in combinatie met een Flash schermbeveiliging die met SWF Studio gemaakt is. Door de betreffende schermbeveiliging te verwijderen wordt niet automatisch dit proces verwijderd, zelfs als SWF Studio niet geïnstalleerd is.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NCLAUNCH.EXe niet nodig. NCLAUNCH.EXe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 40,960 bytes (84% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 69,632 bytes of 122,880 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nclaunch.exe.html 
Bestand NCLAUNCH.EXe is geen Windows systeembestand. NCLAUNCH.EXe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NCLAUNCH.EXe. Controleer daarom het NCLAUNCH.EXe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NCLAUNCH.EXe, deel je kennis dan en help anderen.

NCLAUNCH scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.