Home > Bestanden > ndstray.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een ndstray fout

Ndstray.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of ndstray.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om ndstray.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ConfigFree™ Tray. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ndstray.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ndstray.exe bestandsinfo

Het proces ConfigFree™ Tray of ConfigFree Task Tray Menu of ConfigFree™ tray hoort bij de software TOSHIBA ConfigFree of ConfigFree™ Tray of ConfigFree van TOSHIBA CORPORATION (www.toshiba.com)..

Omschrijving: Windows heeft ndstray.exe niet nodig. Bestand ndstray.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (common is C:\Program Files\Toshiba\ConfigFree\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,372,160 bytes (23% van alle voorkomende bestanden), 978,944 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ndstray.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Ndstray.exe is geen Windows systeemcomponent. Ndstray.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

Als ndstray.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 40,960 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Ndstray.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Ndstray.exe is geen Windows systeembestand. Ndstray.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als ndstray.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het ndstray.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over ndstray.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ndstray scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.