Home > Bestanden > NeroCheck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NeroCheck fout

NeroCheck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NeroCheck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NeroCheck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NeroCheck. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NeroCheck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NeroCheck.exe bestandsinfo

Het proces NeroCheck of instal hoort bij de software Ahead Software Gmbh NeroCheck of Nero AG NeroCheck of Nero 7 Ultra Edition of Nero 8 of setu van Ahead Software Gmbh (www.nero.com) of Nero AG (nero.com) of setu..

Omschrijving: Deze taak is geïnstalleerd als onderdeel van het CD/DVD burning pakket Nero. Het zoket naar drivers voor andere apparaten wat kan leiden tot conflicten met Nero software, om te helpen bij het debuggen van problemen die kunnen optreden bij het maken van cd's of dvd's. Het is niet nodig om deze taak te blijven uitvoeren als de Nero-software naar behoren functioneert.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NeroCheck.exe niet nodig. NeroCheck.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 155,648 bytes (98% van alle voorkomende bestanden), 229,376 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nerocheck.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het proces wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). NeroCheck.exe is geen Windows kernbestand. NeroCheck.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

  • Als NeroCheck.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk. Bestandsformaat is 155,648 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 153,136 bytes en nog 6 varianten. Programma heeft een zichtbaar venster. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. NeroCheck.exe kan onthoud inputs.
    Er is een mogelijkheid om het programma Nero 7 Ultra Edition of Nero 7 Essentials te verwijderen, het te updaten, of de software ontwikkelaar om hulp te vragen. Ga naar www.nero.com om het te updaten, ga maar www.nero.com om contact op te nemen met de ontwikkelaar, of ga naar Nero 7 Ultra Edition of Nero 7 Essentials in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NeroCheck.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het NeroCheck.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
92 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NeroCheck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NeroCheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.