Home > Bestanden > netdde.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een netdde fout

Netdde.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of netdde.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om netdde.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Network DDE. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat netdde.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Netdde.exe bestandsinfo

Het proces Network DDE - DDE Communication of DDE Réseau - Communication DDE hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Système d'exploitation Microsoft Windows of Outerinfo van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: netdde.exe is onderdeel van de Dynamic Data Exchange server in Windows. Dit programma wordt gebruikt voor het via het netwerk versturen van data tussen programma’s op verschillende computers. Dit is een essentieel onderdeel van Windows en mag niet worden beëindigd of verwijderd.

Gedetailleerde Analyse: netdde.exe veroorzaakt vaak problemen en is belangrijk voor Windows. Bestand netdde.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 111,104 bytes (94% van alle voorkomende bestanden), 105,984 bytes, 187,904 bytes of 114,176 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/netdde.exe.html 
Bestand netdde.exe is een Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het is een betrouwbaar Microsoftbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Hoe herkent u verdachte varianten? Als netdde.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 95% gevaarlijk. Bestandsformaat is 594,804 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 609,280 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces heeft geen zichtbaar venster. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Netdde.exe is geen Windows systeembestand. Netdde.exe kan zichzelf verbergen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als netdde.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het netdde.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over netdde.exe, deel je kennis dan en help anderen.

netdde scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.