Home > Bestanden > NetMon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NetMon fout

NetMon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NetMon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NetMon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NetMon Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NetMon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NetMon.exe bestandsinfo

Het proces NetMon Application hoort bij de software Network Monitor of NetMon Application van Delphi (www.embarcadero.com/products/delphi)..

Omschrijving: Windows heeft NetMon.exe niet nodig. NetMon.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 94,208 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/netmon.exe.html 
Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. NetMon.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 55% gevaarlijk.

  • Als NetMon.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk. Bestandsformaat is 116,148 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 76,454 bytes, 76,939 bytes of 125,579 bytes. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunServices, Run, DEFAULT\Run). Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. NetMon.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap.
  • Als NetMon.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 52% gevaarlijk. Bestandsformaat is 90,112 bytes. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Bestand NetMon.exe is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NetMon.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NetMon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NetMon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NetMon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.