Home > Bestanden > netsession_win.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een netsession_win fout

Netsession_win.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of netsession_win.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om netsession_win.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Akamai NetSession Client. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat netsession_win.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Netsession_win.exe bestandsinfo

Het proces Akamai NetSession Client hoort bij de software Akamai NetSession Client of Fallout Collection van Akamai Technologies (www.akamai.com) of Akamai NetSession Client, Akamai Technologies (www.akamai.com)..

Omschrijving: Windows heeft netsession_win.exe niet nodig. Netsession_win.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 4,441,920 bytes (20% van alle voorkomende bestanden), 4,489,472 bytes en nog 12 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/netsession_win.exe.html 
Het is digitaal gesigneerd. Netsession_win.exe is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: Run). Netsession_win.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

  • Als netsession_win.exe wordt gevonden in een submap van de map "Mijn Bestanden" dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 4,441,920 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 4,440,896 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. De toepassing luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Het is geen Windows systeemcomponent. Netsession_win.exe kan toepassingen monitoren.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als netsession_win.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het netsession_win.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over netsession_win.exe, deel je kennis dan en help anderen.

netsession_win scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.