Home > Bestanden > NetworkLicenseServer.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NetworkLicenseServer fout

NetworkLicenseServer.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NetworkLicenseServer.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NetworkLicenseServer.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ABBYY network license server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NetworkLicenseServer.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NetworkLicenseServer.exe bestandsinfo

Het proces ABBYY network license server of ABBYY Lingvo (versie x5 Licencing Service) hoort bij de software ABBYY FineReader (versie 9.0 Sprint, 9.0 Express Edition) of ABBYY Screenshot Reader of ABBYY Lingvo (versie x5) of C5500n (versie C5800Ldn Series GDI) van ABBYY (www.abbyy.com) of ABBYY (BIT Software) (www.abbyy.com)..

Omschrijving: Windows heeft NetworkLicenseServer.exe niet nodig. Bestand NetworkLicenseServer.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 759,048 bytes (85% van alle voorkomende bestanden), 660,768 bytes of 759,072 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/networklicenseserver.exe.html 
Het programma is niet zichtbaar. Het bestand heeft een digitale signatuur. NetworkLicenseServer.exe is geen Windows systeembestand. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk.

  • Als NetworkLicenseServer.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 7% gevaarlijk. Bestandsformaat is 759,048 bytes (66% van alle voorkomende bestanden) of 566,560 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Het bestand is geen Windows kernbestand.
    U kunt het programma ABBYY Screenshot Reader of ABBYY FineReader verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar go.abbyy.com om het te updaten, ga naar go.abbyy.com voor ondersteuning, of klik op ABBYY Screenshot Reader of ABBYY FineReader in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als NetworkLicenseServer.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 8% gevaarlijk. Bestandsformaat is 759,048 bytes. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. NetworkLicenseServer.exe is geen Windows systeembestand.
    U kunt het programma ABBYY Screenshot Reader verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar go.abbyy.com om het te updaten, ga naar go.abbyy.com voor ondersteuning, of klik op ABBYY Screenshot Reader in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NetworkLicenseServer.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NetworkLicenseServer.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over NetworkLicenseServer.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NetworkLicenseServer scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.