Home > Bestanden > nexdef.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus nexdef te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen nexdef.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de nexdef.exe worm

Hints om nexdef.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update nexdef.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nexdef.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nexdef.exe bestandsinfo

Het proces nexdef.exe hoort bij de software NexDef Plug-in van onbekend..

Omschrijving: nexdef.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand nexdef.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings" of soms in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 13,179,660 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nexdef.exe.html 
Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: User Shell Folders). Het is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen zichtbaar venster. Nexdef.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het nexdef.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nexdef.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nexdef scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.