Home > Bestanden > Nhksrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Nhksrv fout

Nhksrv.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Nhksrv.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Nhksrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Netropa NHK Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Nhksrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nhksrv.exe bestandsinfo

Het proces Netropa NHK Server hoort bij de software Netropa NHK Server of Office keyboard utility of Tacx Trainer software van onbekend..

Omschrijving: De Netropa Sneltoets Server is een achtergrond taak die is geïnstalleerd op bepaalde merken van PC's, zoals die van Dell en Compaq. Zijn specifieke taak is de functie van geprogrammeerde sneltoetsen te stoppen als uw screensaver stopt na een inactieve periode. Dit wordt beschouwd als een beveiligingsfunctie, het proces moet dus blijven draaien.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Nhksrv.exe niet nodig. Nhksrv.exe bevindt zich in de map C:\Windows of soms in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Netropa\Multimedia Keyboard\ of C:\Windows\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 28,672 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nhksrv.exe.html 
Nhksrv.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma heeft geen zichtbaar venster. Nhksrv.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Nhksrv.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het Nhksrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Nhksrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Nhksrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.