Home > Bestanden > NILaunch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus NILaunch te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen NILaunch.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de NILaunch.exe worm

Hints om NILaunch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NILaunch.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NILaunch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NILaunch.exe bestandsinfo

Momenteel hebben we geen geverifiëerde informatie over de software waarmee NILaunch.exe verbonden is.

Omschrijving: NILaunch.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand NILaunch.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 24,576 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nilaunch.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. NILaunch.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 79% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het NILaunch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NILaunch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NILaunch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.