Home > Bestanden > NMBgMonitor.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NMBgMonitor fout

NMBgMonitor.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NMBgMonitor.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NMBgMonitor.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nero Home. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NMBgMonitor.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NMBgMonitor.exe bestandsinfo

Het proces Nero Home hoort bij de software Nero 7 Ultra Edition of Nero 7 Essentials of Nero 7 Premium of Nero Home of Nero 7 Demo of Nero 7 of Nero 8 of Outerinfo of Nero 8 Essentials of Nero 8 Demo van Nero AG (nero.com)..

Omschrijving: Nero Scout is een onderdeel van Nero CD / DVD burning software. Het is een indexering service die automatisch start wanneer Nero is geïnstalleerd en die op uw computer zoekt naar multimedia-en andere bestanden die relevant zijn voor Nero. Vervolgens blijft het actief, en gaat het op gezette tijden op zoek naar nieuwe bestanden van hetzelfde type die worden toegevoegd aan het systeem in de toekomst. Het kan worden uitgeschakeld in de voorkeurinstellingen voor Nero.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NMBgMonitor.exe niet nodig. NMBgMonitor.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 139,264 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 94,208 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nmbgmonitor.exe.html 
Het bestand is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run). Het programma is niet zichtbaar. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 31% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NMBgMonitor.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NMBgMonitor.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
80 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NMBgMonitor.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NMBgMonitor scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.