Home > Bestanden > nmctxth.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nmctxth fout

Nmctxth.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nmctxth.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nmctxth.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Pure Networks Platform Assistant. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nmctxth.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nmctxth.exe bestandsinfo

Het proces Pure Networks Platform Assistant hoort bij de software Pure Networks Platform van Pure Networks (www.purenetworks.com) of Cisco Systems (www.cisco.com)..

Omschrijving: Windows heeft nmctxth.exe niet nodig. Nmctxth.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 648,504 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 642,856 bytes, 647,216 bytes, 451,896 bytes of 648,488 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nmctxth.exe.html 
Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent. Bestand nmctxth.exe is een bestand met Verisign signatuur. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het programma is niet zichtbaar. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Nmctxth.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 18% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nmctxth.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nmctxth.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nmctxth.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nmctxth scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.