Home > Bestanden > nmdfgds0.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus nmdfgds0 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen nmdfgds0.dll als malware, bv. Microsoft herkent het als TrojanDownloader:Win32/Frethog.C of PWS:Win32/Frethog.gen!B, en TrendMicro herkent het als TROJ_Gen.CZ0859 of WORM_ONLINEG.BM.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de nmdfgds0.dll worm

Hints om nmdfgds0.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update nmdfgds0.dll. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nmdfgds0.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nmdfgds0.dll bestandsinfo

Het proces nmdfgds0.dll bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: nmdfgds0.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Nmdfgds0.dll bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 95,744 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 92,672 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nmdfgds0.dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Bestand nmdfgds0.dll is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het programma is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand nmdfgds0.dll is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Als nmdfgds0.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk. Bestandsformaat is 115,200 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 105,984 bytes of 106,496 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing is niet zichtbaar. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Bestand nmdfgds0.dll is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het nmdfgds0.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over nmdfgds0.dll, deel je kennis dan en help anderen.

nmdfgds0 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.