Home > Bestanden > NMIndexStoreSvr.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NMIndexStoreSvr fout

NMIndexStoreSvr.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NMIndexStoreSvr.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NMIndexStoreSvr.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Nero Home. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NMIndexStoreSvr.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NMIndexStoreSvr.exe bestandsinfo

Het proces Nero Home hoort bij de software Nero 7 Ultra Edition of Nero 8 of Nero 7 Essentials of Nero Home of Nero 7 Premium of Nero 7 of Nero 8 Trial of Nero 8 Essentials of Nero 8 Ultra Edition HD of Nero 8 Demo van Nero AG (nero.com)..

Omschrijving: NMIndexStoreSvr.exe is het Nero Scout programma en onderdeel van de Nero software suite. Nero Scout zoekt op je harde schijf naar mediabestanden en voegt deze toe aan zijn bibliotheek. Als je deze functionaliteit niet wilt gebruiken, kun je dit programma veilig beëindigen en verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NMIndexStoreSvr.exe niet nodig. Bestand NMIndexStoreSvr.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 884,736 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 1,213,736 bytes en nog 16 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/nmindexstoresvr.exe.html 
NMIndexStoreSvr.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NMIndexStoreSvr.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NMIndexStoreSvr.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NMIndexStoreSvr.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NMIndexStoreSvr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.