Home > Bestanden > NMSAccess.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NMSAccess fout

NMSAccess.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NMSAccess.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NMSAccess.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update CDBurnerXP. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NMSAccess.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NMSAccess.exe bestandsinfo

Het proces CDBurnerXP hoort bij de software CD Burner XP Pro (versie 3) of CDBurnerXP of Oront Burning Kit (versie 2 Premium) of Cornerstone of NovaBACKUP of IDEXX-PACS of StudioLine Photo Basic van Free Software of Numedia Soft (www.numediasoft.com) of NovaStor (www.novastor.com) of Your Company Name..

Omschrijving: Windows heeft NMSAccess.exe niet nodig. Bestand NMSAccess.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in de map C:\Windows\System32 of in de map "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,056 bytes (72% van alle voorkomende bestanden), 65,536 bytes, 71,360 bytes of 110,592 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nmsaccess.exe.html 
Het programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. NMSAccess.exe is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

  • Als NMSAccess.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 71,360 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Programma is niet zichtbaar. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het is geen Windows systeembestand.
    Als er problemen zijn met NMSAccess.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Cornerstone).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NMSAccess.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NMSAccess.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
47 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NMSAccess.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NMSAccess scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.