Home > Bestanden > NMSSvc.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NMSSvc fout

NMSSvc.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NMSSvc.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NMSSvc.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NMS Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NMSSvc.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NMSSvc.exe bestandsinfo

Het proces NMS Module hoort bij de software NMS of Intel® PROSet II of Intel® PRO Intelligent of Intel® NMS van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: NMSSvc.exe is Intel’s Network Management Station Service en onmisbaar als de host deel uitmaakt van een netwerk. Het wordt geïnstalleerd als onderdeel van de drivers van de Intel’s uitbreidingskaart. NMSSvc.exe ondersteunt het gebruik van de SNMP op de host door diagnostische ondersteuningen met betrekking tot de productiviteit van de netwerktraffic.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft NMSSvc.exe niet nodig. NMSSvc.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 1,118,208 bytes (67% van alle voorkomende bestanden), 1,077,248 bytes, 1,122,304 bytes of 1,036,288 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nmssvc.exe.html 
Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het programma is niet zichtbaar. NMSSvc.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. NMSSvc.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 44% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NMSSvc.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het NMSSvc.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NMSSvc.exe, deel je kennis dan en help anderen.

NMSSvc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.