Home > Bestanden > nod32kui.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nod32kui fout

Nod32kui.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nod32kui.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nod32kui.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NOD32 Control Center GUI. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nod32kui.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nod32kui.exe bestandsinfo

Het proces NOD32 Control Center GUI hoort bij de software NOD32 Antivirus System of NOD32 antivirus system of NOD32 antivirus systeem van Eset (www.eset.com)..

Omschrijving: nod32kui.exe is een onderdeel van de Nod32 antivirus suite. Dit programma is een essentieel onderdeel van je antivirus software en dient niet te worden beëindigd of verwijderd. Als je dat wel doet, zal je antivirus software niet langer meer correct functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nod32kui.exe niet nodig. Bestand nod32kui.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" (usually C:\Program Files\Eset\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 949,376 bytes (78% van alle voorkomende bestanden), 950,664 bytes, 847,872 bytes of 921,600 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nod32kui.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Programma heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 4% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nod32kui.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nod32kui.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nod32kui.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nod32kui scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.