Home > Bestanden > npf.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een npf fout

Npf.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of npf.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om npf.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update npf.sys (NT5/6. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat npf.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Npf.sys bestandsinfo

Het proces npf.sys (NT5/6 (versie x86) Kernel Driver) of npf.sys (NT5/6 AMD64) Kernel Driver of NPF Driver - TME extensions hoort bij de software NetGroup Packet Filter Driver of WinPcap Netgroup Packet Filter Driver of NPF Driver van CACE Technologies (www.cacetech.com) of Riverbed Technology of Politecnico di Torino..

Omschrijving: Windows heeft npf.sys niet nodig. Bestand npf.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,512 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 35,088 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/npf.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het bestand is digitaal gesigneerd. Bestand npf.sys is een bestand met Verisign signatuur. npf.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 21% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als npf.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het npf.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
63 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over npf.sys, deel je kennis dan en help anderen.

npf scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.