Home > Bestanden > NppBho.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een NppBho fout

NppBho.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of NppBho.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om NppBho.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update NcoBHO. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat NppBho.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

NppBho.dll bestandsinfo

Het proces NcoBHO hoort bij de software Norton Confidential Browser of Norton Confidential of Norton Confidential Browser Component van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: Windows heeft NppBho.dll niet nodig. Bestand NppBho.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 97,960 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 96,936 bytes, 93,400 bytes, 97,696 bytes of 96,984 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nppbho.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75 of 1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75=. De toepassing is niet zichtbaar. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het is geen Windows kernbestand. Programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als NppBho.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het NppBho.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
61 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over NppBho.dll, deel je kennis dan en help anderen.

NppBho scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.