Home > Bestanden > nprotect.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een nprotect fout

Nprotect.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of nprotect.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om nprotect.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Norton Protection Status. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat nprotect.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Nprotect.exe bestandsinfo

Het proces Norton Protection Status hoort bij de software Norton Utilities (versie 2003 for, 2002 for, 2003 for Windows, 2002 for Windows) of Norton SystemWorks (versie 2004, 2006) van Symantec (www.symantec.com)..

Omschrijving: nprotect.exe is een component van de Norton Utilities van Symantec. Dit proces voegt een extra laag van bescherming toe aan het per ongeluk wissen van bestanden, door het moeilijker te maken om de Windows prullenbak te legen. Het is een optioneel onderdeel, maar het beëindigen van het proces is niet verstandig – deactiveer in plaats daarvan deze optie vanuit Norton Utilities als je er geen gebruik van wilt maken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft nprotect.exe niet nodig. Nprotect.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - usually C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton Utilities\ of C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 135,168 bytes (56% van alle voorkomende bestanden), 95,832 bytes, 81,920 bytes of 95,328 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/nprotect.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als nprotect.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het nprotect.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
46 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over nprotect.exe, deel je kennis dan en help anderen.

nprotect scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.