Home > Bestanden > npwinext.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een npwinext fout

Npwinext.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of npwinext.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om npwinext.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Bing Bar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat npwinext.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Npwinext.dll bestandsinfo

Het proces Bing Bar of MSN® Toolbar hoort bij de software Bing Bar of MSN Toolbar van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft npwinext.dll niet nodig. Bestand npwinext.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 612,616 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 506,720 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/npwinext.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is d2ce3e00-f94a-4740-988e-03dc2f38c34f. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Bestand npwinext.dll is digitaal gesigneerd. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows kernbestand. Npwinext.dll kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 60% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als npwinext.dll. Controleer daarom het npwinext.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over npwinext.dll, deel je kennis dan en help anderen.

npwinext scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.